PAUL'S BOUTIQUE PREMIUM BURGERS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 111 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Paul's Boutique Premium Burgers. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 19:50 Vrij lekker, maar al koud toen het toekwam. Geen wonder, gezien de bezorger lijkt 45 min onderweg geweest zijn. Ging te voet zeker?…
9 jun 2024 om 20:46 Bij aankomst waren de burgers bijna koud wat betekent dat we iets te ver wonen voor het deftig warm te kunnen leveren
23 mei 2024 om 0:38 Shrinkflation
3 mei 2024 om 20:27 Kunt u dit berichtje aan de bezorger doorgeven? Ik dacht echt dat ik per abuis een van mn sleutels per abuis aan hem gegeven had & dat hij dan een grapje maakte. Mijn oprechte, oprechte excuses voor het misverstand!
22 apr 2024 om 21:43 My order turned out extremely bad as there were 2 pointed plastic pieces in my burger. Thankfully I did not swollow them. Also when I placed an order for normal fries they in turn gave me sweet potato fries. Not a good experience all in all
27 mrt 2024 om 22:38 Kreeg niet de aanbieding die ik besteld had!
27 mrt 2024 om 22:37 Heerlijke burgers.
15 mrt 2024 om 21:28 Heel goede burger. Hebben wel lang moeten wachten op het eten. Wel goede kwaliteit.
24 feb 2024 om 8:00 B Geleverde burgers waren ijskoud Na tel contact raden ze mij aan om geld terug te vragen via takeaway…. Probeer dit te doen maar lukt niet !
19 feb 2024 om 15:13 De burgers kwamen volgens de geschatte levertijd aan, en waren erg goed. Wij zijn heel tevreden!
19 feb 2024 om 10:53 we ontvingen jammer genoeg maar 1 burger van een burger die in actie stond en waarvoor we er normaal 2 voor de prijs van 1 zouden krijgen.. We kregen van het restaurant de opdracht take-away te contacteren, die hier verder niets mee heeft gedaan.
4 feb 2024 om 13:33 Food was great, driver was funny. However €10 for a paris texas is overpriced