PAUL'S BOUTIQUE PREMIUM BURGERS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Paul's Boutique Premium Burgers. Meer weten? Ontdek meer

27 mrt 2024 om 22:38 Kreeg niet de aanbieding die ik besteld had!
27 mrt 2024 om 22:37 Heerlijke burgers.
15 mrt 2024 om 21:28 Heel goede burger. Hebben wel lang moeten wachten op het eten. Wel goede kwaliteit.
24 feb 2024 om 8:00 B Geleverde burgers waren ijskoud Na tel contact raden ze mij aan om geld terug te vragen via takeaway…. Probeer dit te doen maar lukt niet !
19 feb 2024 om 15:13 De burgers kwamen volgens de geschatte levertijd aan, en waren erg goed. Wij zijn heel tevreden!
19 feb 2024 om 10:53 we ontvingen jammer genoeg maar 1 burger van een burger die in actie stond en waarvoor we er normaal 2 voor de prijs van 1 zouden krijgen.. We kregen van het restaurant de opdracht take-away te contacteren, die hier verder niets mee heeft gedaan.
4 feb 2024 om 13:33 Food was great, driver was funny. However €10 for a paris texas is overpriced
26 jan 2024 om 9:01 Vlees was verbrand. Frieten bijna koud. Zeer sympathieke jongen die de levering bracht.
8 dec 2023 om 19:26 ik kreeg geen burger, WTF! 25 euro voor friet
6 dec 2023 om 21:31 Ik heb een pintje besteld en betaald en het was er niet bij. Er was een promo van 1+1 burger gratis maar ook de 2e burger was er niet bij.
22 nov 2023 om 8:56 Everything was super crispy, and the spicy sauce was excellent. The courier Ambassador was very sweet and professional. 10/10
18 nov 2023 om 10:28 Broodje was wat hard